VÅRE PRODUKTER

VI HAR FLERE MERKER HOS OSS - BÅDE MEDISINSKE, ØKOLOGISKE OG NATURLIGE PRODUKTER SÅ DU VIL FINNE PRODUKTER SOM VIL PASSE TIL KVAR OG EIN

NEOSTRATA

Direkte link til bestilling av neostrata under:

https://www.neostrata.no/#clinic=InClinique&link=3de45a13


ELIXIR COSMECEUTICAL

NEOSTRATA 


ALEX COSMETIC

MELINE

BIOMER COSMETIC

ZO SKIN 

VITA LIBERATA

COLORESCIENCE MINERALMAKEUP SERIE


Vitenskapelig avansert og klinisk testet hudpleie

NeoStrata er vitenskapelig avansert, klinisk testet hudpleie anbefalt av hudleger. Produktserien gjenoppretter hudens balanse, forbedrer hudkvaliteten og gir synlige resultater.

NeoStratas produkter har god effekt på mange ulike hudtyper og hudproblemer:

  • For tidlig aldret / solskadet hud
  • Tørr, gusten og dehydrert hud
  • Fine linjer og rynker
  • Pigmentflekker
  • Akne / fet hud som lett får kviser


NeoStrata har mottatt en av verdens mest prestisjefylte priser for hudpleieforskere

Grunnleggerne av NeoStrata, dr. Van Scott og dr. Yu, er internasjonalt anerkjente pionerer og har blant annet mottatt the Honorary Discovery Award fra the Dermatology Foundation for sin fremragende forskning. De to professorene har hele tiden gjort nye fremskritt, utviklet vitenskapelige innovasjoner og utført kliniske studier som er publisert i alle store medisinsk-dermatologiske fagtidsskrifter.

Zein Obagi har kreert et nytt system: ZO Skin Health System. ZO binder sammen medisinske, forebyggende og vedlikeholds hudpleieprogrammer, og er det foretrukne kremprogram blant leger og plastikkirurger verden over. Zein Obagi stod bak Nu-Derm som var en av verdens mest kjente medisinske hudforbedringsprogrammer, men har viderutviklet disse produktene - ZO Skin Health System.

Omfattende behandling for hyperpigmentering som forbereder og behandler huden, slik at den restituerer seg raskere for å gi optimale resultater.

​Tallene på forpakningene har alltid en betydning, ikke bare for hvilken rekkefølge produktene skal brukes, men også for deres funksjon.

​00: Forberedende behandling

01: Profesjonell behandling

02: "patient-administered treatment"

03: Fuktighetsgivende og restituerende

04: Beskyttende

05: "treatment potentiation by patient"

Ekspertisen til Fernando Bouffard PhD,. en internasjonal og anerkjent spesialist innen formulering av dermatologiske produkter og behandling av hyperpigmentering, kombinert med et fremragende team, har gitt MELINE-serien et bredt utvalg av produkter til behandling. 


TA KONTAKT FOR MEIR INFORMASJON

BIO MER  ren naturlig natur HUDPLEIE ...

Uten parabener, uten petroleum.

Uten dyreforsøk eller GMO.

Synergi mellom essensielle oljer.

Efikatstudier In vivo og In Vitro

En hudpleieserie utviklet i Spania med Alger fra Mar Mener Sjøen ( nr 2 i verdenstoppen av mineralinnhold, bak Dødehavet, i tillegg planter med medisinsk virkning som har vist bedring på alle typer hudproblem

Få naturlig brunfarge som varer lenge. Få sommergløden hele året med en rekke fantastiske produkter som gir naturlig og jevn brunfarge. Økologiske, ikke dyretestet. Vita Liberata er mest kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød. Deres visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er "trygg" hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende.


Merket tilbud et bredt spekter innen selvbruning som mousse, krem og olje. Alle produktene inneholder ekstrakter fra naturlige kilder. Fri for toksiske ingredienser, økologisk og nærmest uten lukt.  På grunn av deres unike "moisture lock system" virker produktene også fuktbevarende. 


VI har også spraytankabinett hos oss!