Om oss

Inclinique er en medisinsk hud og laserklinikk Norheim; Karmøy/ Haugesund. Vi åpnet dørene 1 desember 2012. Klinikken har 5 ansatte. 

Vi har både dermatologisk kosmetisk sykepleiere og kosmetolog og negldesigner. Klinikken drives av eier og daglig leder; medisinsk sykepleier Hilde Kristin Aase. 

InClinique tilbyr medisinsk hudpleie med betydelig ekspertise innen injeksjonsbehandling, fillers, rynkebehandling. 

Vi driver også med permanent hårreduksjon (diodelaser), ipl (fjerning av blodkar/spindelveårer,vektreduksjon/livsstilsendring, fettknusing,kroppsoppstramming, farging av vipper og bryn, vippeextension, vippeløft,fotpedikyr, negldesign, mesoterapi,dermapen, kjemisk peeling, massasje, 

Prisliste og meny finner du på denne siden.

Målet vårt er en klinikk hvor ekspertise og hjertet følges hånd i hånd, hvor vi ser hele mennesket, og med et så naturlig resultat som mulig.

Vi tilbyr den enkelte kunde kompetanse, integritet og diskresjon.

Ruth Kjerstin Strand Eikeland
Ruth Kjerstin Strand Eikeland

Ruth er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun har bachelor grad i sykepleie ved høgskolen Stord/ Haugesund og videreutdanning innen kosmetisk sykepleie ved Senzie Akademiet. Har tidligere erfaring fra eldreomsorg og legekontor.


Rebekka Lohela

Rebekka Lohela - ferdigutdanna som sjukepleier ved Høgskulen Stord/Haugesund i 2014. I 2014-2015 gjennomførte ho vidareutdanning i kosmetikk og dermatologi ved Senzie akademiet. For øyeblikket jobbar ho fast 80 % som sjukepleiar i heimebaserte tenester på Stord, og 20 % hos oss. Ho utfører dermatologiske og kosmetiske behandlingar i vår klinikk.

Hilde Kristin Aase
Hilde Kristin Aase

Hilde Kristin er utdannet sykepleier fra Høgskolen i Førde 2003, og er i tillegg bedriftsøkonom. Hun har jobbet med psykiatri og eldre, har videreutdanning i geriatri, i tillegg  utdannet  på Nordisk hud og spaakademi. De siste årene har hun tatt betydelig etterutdanning og kursing innen injeksjons behandlinger og annen medisinsk behandling. Hun driver i tillegg med kostholdsveiledning og personlig trening.

Joanna Makara

Joanna Makara er fra Polen og er utdannet Kosmetolog og Negldesigner. Hun har drevet egen salong her i Haugesund; men fra våren 2017 er hun å finne sammen med oss på InClinique.

Joanna har lang erfaring og et godt renommé. Hun er nøyaktig og kan vise til flotte resultater.

Joanna har stor lidenskap i å legge makeup, manikyr og pedikyr - både med og uten gel - samt P-shine. Hun tryller frem flotte dekorer for de som ønsker det . I tillegg driver hun med alt innen voksing - også brasiliansk, vippeforlenging, vippeløft og make up tatovering. I tillegg gjør hun hudpleie og massasje.

Joanna har 9 års erfaring innen klassisk massasje , lymfemassasje, anti cellulitt massasje og dypgående segmentær massasje for deg som trener og er støl og stiv . Sistenevnte er en behandlingsmetode der målet er å løse opp i bindevevet mellom muskulaturen og huden, metoden kan også stimulere de indre organene.

Massasjen hjelper også for deg som er stressa , har vondt eller berre trenge å slappe av.