InClinique - hva og hvem er vi ?

INCLINIQUE HAUGESUND FLYTTER TIL NYE LOKALER I AUSTBØVEIEN 1 SEPTEMBER ! 

INCLINIQUE BERGEN ÅPNER I TURE NERMANSVEI 7 (FYLLINGSDALEN) 1 OKTOBER !

VI SØKER NYE ANSATTE/ SAMARBEIDSPARTNERE BÅDE I BERGEN OG HAUGESEUND.

HAR DU LYST Å BLI EN DEL AV VÅRT TEAM SÅ TA KONTAKT

Hilde Kristin mobil:  950 41 666 eller send oss en melding på  post@inclinique.no

Inclinique er en medisinsk hud og laserklinikk. Vi åpnet vår første avdeling på Norheim, Karmøy/Haugesund 1 desember 2012. Klinikken har 5 ansatte. 

Den 1 oktober 2018 åpner vi ny avdeling i Bergen/Fyllingsdalen. 

Vi har både dermatologisk kosmetisk sykepleiere og kosmetolog og negldesigner. Klinikkene drives av eier og daglig leder; medisinsk sykepleier Hilde Kristin Aase. 

InClinique tilbyr medisinsk hudpleie med betydelig ekspertise innen injeksjonsbehandling, fillers, rynkebehandling. 

Vi driver også med permanent hårreduksjon (diodelaser), ipl (fjerning av blodkar/spindelveårer,vektreduksjon/livsstilsendring, fettknusing, kroppsoppstramming, farging av vipper og bryn, vippeextension, vippeløft,fotpedikyr, negldesign, mesoterapi,dermapen, kjemisk peeling, massasje, 

Prisliste og meny finner du på denne siden.

Målet vårt er en klinikk hvor ekspertise og hjertet følges hånd i hånd, hvor vi ser hele mennesket, og med et så naturlig resultat som mulig.

Vi tilbyr den enkelte kunde kompetanse, integritet og diskresjon.

Ruth Kjerstin Strand Eikeland
Ruth Kjerstin Strand Eikeland

Ruth er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun har bachelor grad i sykepleie ved høgskolen Stord/ Haugesund og videreutdanning innen kosmetisk sykepleie ved Senzie Akademiet. Har tidligere erfaring fra eldreomsorg og legekontor.


Rebekka Lohela

Rebekka Lohela - ferdigutdanna som sjukepleier ved Høgskulen Stord/Haugesund i 2014. I 2014-2015 gjennomførte ho vidareutdanning i kosmetikk og dermatologi ved Senzie akademiet. For øyeblikket jobbar ho fast 80 % som sjukepleiar i heimebaserte tenester på Stord, og 20 % hos oss. Ho utfører dermatologiske og kosmetiske behandlingar i vår klinikk. Rebekka er for tiden i permisjon.

Hilde Kristin Aase
Hilde Kristin Aase

Hilde Kristin er utdannet sykepleier fra Høgskolen i Førde 2003, og er i tillegg bedriftsøkonom. Hun har jobbet med psykiatri og eldre, har videreutdanning i geriatri, i tillegg  utdannet  på Nordisk hud og spaakademi. De siste årene har hun tatt betydelig etterutdanning og kursing innen injeksjons behandlinger og annen medisinsk behandling. Hun driver i tillegg med kostholdsveiledning og personlig trening.

Vi presenterer vår nyutdanna Eirin Sletten Nordvik - 24 år ferdig utdannet hudpleier våren 2017 ved hudpleieinstituttet i Bergen. Ho er ansatt i vår avdeling i Bergen. Vil du prøve en behandling hos henne får du gode priser på flere typer behandlinger. ( Spør oss) 

 Ho tilbyr voksing, fotpleie, spraytan, vipper, form og farging, massasje, ansiktsbehandlinger. Siste kurs Brasiliansk voksing. 

For bookinger hos henne så ta gjerne kontakt direkte på mob 97570557. 


Ta turen til Ture Nermansvei 7 på Smiberget i samme bygg som Bunnpris.