MEDISINSK HUDPLEIE

Kjemisk peeling: Kjemisk peeling er en anerkjent metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne og andre uønskede hudtilstander. 

Kjemisk peeling er stabiliserte fruksyrer, melkesyrer og A vitaminsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens egen og produserer kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende


TCA PEEL : en kjemisk peel, den har vært benyttet i over 30 år.  Dette er en kraftigere peeling enn fruktsyre-peeling.

Først renses huden fri for fettstoffer, før man pensler på et tynt lag med TCA-peel.
Når produktet ligger på huden, kan man kjenne varme, svie, brennende følelse.
Dette varer i noen minutter. Etter at behandlingen er ferdig, smøres huden med et EGF serum og en recovery cream for at den ikke skal føles stiv.

Dette innebærer at hudens øverste lag fjernes slik at ny frisk hud med yngre utseende dannes. Denne type peeling er aktuell for deg som vil fjerne gammel hud og stimulere til dannelse av ny og penere hud med klarere glød, reduksjon av linjer og rynker.
Man kan behandle både på ansikt og kropp.

TCA-peel stimulerer til nydannelse av celler, collagen og elastin, derav oppstramming av huden.
På denne måten får hudprogrammer dypere virkningsmekanisme og bedret penetrasjonsevne i huden. 

Dette er svært god behandling for arr, solskadet hud, linjer/rynker og pigmentflekker. Trett og sliten hud vil umiddelbart få tilbake en fin og naturlig glød.

Etter behandlingen føler man seg litt varm i huden og den er rød. Rødheten er som regel over etter et døgn. Man vil etter noen dager begynne å flasse. Dette varierer fra person til person, hvor mye man flasser. Dette varer fra noen dager til ca en uke.

Det er viktig at man bruker en god fuktighetskrem og solfaktor når man er hjemme.
Vi har flere merker i salongen som vi tilpasser til hver enkelt kunde.
Rensen man bruker etter behandlingen, bør være en mild rens uten fruktsyrer eller andre aktive ingredienser. 
Antall behandlinger er fra 1 - 3.


Medisinsk Dermapen:  Dermapen™ er en avansert form for microneedling. 

Hudforbedring helt uten kirurgi.

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis.

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™ har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel.

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for hudskader. 

Dermapen™ bruker også engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling, og er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen. 

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Er behandlingen smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen™ relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen blir tilnærmet smertefri.

Er det noe nedetid etter behandling?

Generelt sett, nei. Men du kan oppleve å rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier. Vi fører en god BB-krem fra ME-Line som passer ypperlig til dette formålet.


Genosys microneedling

Vi har jobbet med Genosys microneedling system i Norge siden 2010.

Genosys har sin egen patent og rullene er medisinsk klassifiserte.

Vi har en stor bredde innen microneedling og våre trainere har lang erfaring med høy kompetanse.

Genosys Dermafix Pen er en microneedling automatisk penn og føres i baner som i et stjernemønster, og lager flere hundre kanaler.

Vi tilbyr også ulike kurs innen microneedling for hudterapeuter, sykepleiere og leger - nybegynner, advanced og masterklasse.

Genosys har sin egen patent på nålhodene og hvordan de er slipt for at behandlingen skal være mest mulig behagelig, og det kreves ikke bedøvelseskrem.

​Hva er microneedling?

Behandling for å skape ny naturlig celletilvekst av kollagen med micronåler som gjenoppbygger huden fra innsiden. Micronålene lager tynne kanaler i huden som maksimerer absorpsjonen av de aktive ingrediensene i Growth faktors som vi påfører. Vi kan oppnå samme resultat som ved en laser behandling, med flere behandlinger i løpet av et år og ingen rekonvaliseringstid.

Hovedeffekter som oppstår ved microneedling:

1. Stimuleringen av den naturlige helingsprosessen som gjenoppbygger tidligere skadet hud. Vi får en økt kollagen og elastin produksjon i huden.

2. Micronålene skaper kanaler ned i huden for å øke absorpsjonen av aktive substanser. Når aktive substanser appliseres direkte på huden, stopper den maksimale absorpsjonen ved 0,3%, ved bruk av microneedling kan vi øke den maksimale absorpsjonen opptil 60%.

Genosys Microneedling System behandler:

Ansikt:

 • Fine linjer og dype rynker

 • Arr/akne arr

 • Medtatt/moden hud

 • Hyperpigmentering og aldersflekker

 • Solskadet hud

 • Akne

​Kropp:

 • Arr/akne arr

 • Medtatt/slapp hud

 • Cellulitter og strekkmerker

 • Moden hud

 • Solskadet hud

 • Hyperpigmenteringer og aldersflekker

​Hår:

 • Håravfall


Mekanisk peeling : Skrubbing med korn. Fjerner døde hudceller, øker hudsirkulasjonen og er en peeling som også er vanlig å bruke i hjemmeprogram.

Enzympeeling:

Å fjerne døde hudceller  fra hudoverflaten med enzymer er effektiv behandling der enzmene selv løser opp bindingene mellom de døde hudcellene slik at de slipper taket. Godt egnet til deg med sensitiv hudtype eller for deg med tynn hud/ synlige blodkar.