Diodelaser (Hårfjerning)

Dagens krav til utseende og skjønnhet kan gjere til at hårvekst i ansikt og andre utsatte steder på kroppen oppleves  skjemmende. Flere må barbere eller vokse seg daglig. Det er en rask behandling å både  barbere eller vokse  seg og jo flere år du holder på, jo mer penger og tid bruker man.  Mange opplever dessverre inngrodde hår, sår hud og nupper med barbering som også føles skjemmende.  På Inclinique kan vi hjelpe deg med varig hårfjerning, bort med nupper og huden blir babymyk.

Inclinique har lang og veldokumentert erfaring i å ta bort uønsket hårvekst ved hjelp av Diodelaser.

Hårfjerning med Soprano XLi er en revolusjonerende 810nm diodelaserplattform som tilbyr tilnærmet smertefri og varig hårreduksjon.

Vi er stolte av å tilby en av de beste laserne som finnes på markedet i dag, nemlig varig hårreduksjon med Diode laser. Vi kan hjelpe deg med varig hårfjerning etter kun få behandlinger. Behandlingen skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, det er kun i vekstfasen (anagen fase) at hårene vil ødelegges under en laserbehandling.  Hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid, og det finnes derfor ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene etter kun en behandling. Hvor mange behandlinger som trengs varierer. Gjennomsnittlig antall behandlinger for kraftige brune/sorte hår på lys hud er 6-8 ganger. For lyse, røde og grå hår trenger man ofte flere behandlinger. Effekten på sistnevnte, er avhenging av om det finnes pigment på hårroten. Er vi i tvil på effekten, utfører vi gjerne et test område under konsultasjonen.

Velkommen til hud og laserklinikken på Norheim så hjelper vi deg med varig hårreduksjon. 

Vi kan behandlle følgende områder: Ansikt - kinn, mellom bryn, overleppe, hake Kropp. nakke, hals, skuldre, bryst,brystvorter, armhuler, armer, rygg, mage, hender, fingrer, magestripe, bikinikant, bikinibrasiliansk, lår, legger, føtter.

Laserhårfjerning
Uønsket hårvekst er et sjenerende problem for både kvinner og menn. Vi tilbyr hårfjerning med Soprano XLi Diodelaser. Laserhårfjerning med diodelaser ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997.
Et helt unikt, avkjølt laserhode gjør at behandlingen blir mer behagelig.
Alle områder med uønsket hårvekst kan laserbehandles. De vanligste områdene å behandle hos damer er armhuler, legger, lår,armer, bikini, magestripe og rundt brystvortene. Hos menn behandler vi rygg, skuldre, bryst, mage, kraftig skjeggvekst osv.
Med gjentatte behandlinger kan man oppnå 70-90% hårreduksjon.
Da diodelaseren varmer opp fargepigmentet i hårene egner behandlingen seg best for de med svarte eller brune hår. Man får lite/eller ingen effekt på lyse eller grå hår.
Hårenes «livssyklus» består av 3 faser; en vekstfase, en hvilefase og en avstøtningsfase. Det er kun hår i vekstfasen som kan fjernes varig av hårfjerningslaseren. Det medfører at du trenger fra 4 til 8 behandlinger med fra 4- 6 ukers intervaller i ansiktet og opptil 8-12 ukers intervall på f.eks rygg.
Det inntrer som regel en betydelig bedring allerede etter et par behandlinger. For å oppnå mest varig reduksjon anbefales en vedlikeholdsbehandling en gang per år.
Råd før behandling:Vi anbefaler at du barberer det området som skal behandles 1 til 3 dager før behandlingen. Du skal ikke vokse eller nappe de siste 4 uker før en behandlingUnngå sol 3 uker før behandling pga at du ikke skal ha aktive pigmenter i huden under en behandlingIkke bruk irriterende kremer ( glycol, salisyl, retinol, tretinoin) de siste 2 til 3 dager før en behandling.Det er lite bivirkninger ved bruk av laser. Det kan oppstå en lett rødhet huden, som kan vedvare i noen dager. Det er rapportert om sjeldne tilfeller av hyperpigmentering (pigmentflekker), hypopigmentering( huden mister pigment) og arrdannelse etter laserhårfjerning. Blemmer og sår er meget sjeldent.
Vi tar deg alltid inn til en konsultasjon før en eventuell behandling. Der vurderer vi hudtype og hår for å se om du er egnet for behandling.